web
analytics
home info contact

werkwijze

FOTOGRAFIE OP LOCATIE

Waar maak ik mijn foto's? Het antwoord hierop is: overal, behalve in een fotostudio. Veel mensen geven er de voorkeur aan om de foto's thuis te laten maken. Ook zijn de locaties Landgoed Elswout in Overveen of Landgoed Beeckenstijn in Velsen favoriet hier in de omgeveving.

 

SPONTANITEIT

Mijn plan is dat ik geen plan heb. Ik laat me leiden door de spontateit van het moment en van het kind zelf. Om goed contact te krijgen met het kind werk ik het liefst één op één met ze om zo te voorkomen dat ouders, welliswaar goedbedoeld, proberen hun kind aana het lachen te krijgen. Maar dit zijn niet de lachjes die ik wil vastleggen. Als ze lachen (en dat hoeft van mij eigenlijk niet eens) dan graag omdat ze het naar hun zin hebben en niet omdat het moet.

Wil je wel graag geregiseerde foto's in een vast setting met een achtergrond dan adviseer ik je om een wat mer traditionele (studio)fotograaf te zoeken.

 

DE FOTOSESSIE

Deze duurt ongeveel een uur, soms iets korter, soms iets langer. Niets staat vast tijdens dezef fotosessie. Als er even een pauze moet worden ingelast, geen probleem! De bedoeling is dat het vooral relaxed en leuk moet blijven.

 

BESCHIKBAARHEID

Afspraken kunnen gemaakt worden op iedere dag van de week, ook op zaterdag en zondag. De weekenden zijn erg gewild, deze zijn over het algemeen dan ook ver van te voren volgeboekt. 

Ben je zwanger en het je interesse in een 'newborn-fotosessie'? Boek deze dan alvast tijdens je zwangerschap. Wachten totdat de baby geboren is niet aan te raden omdat mijn agenda op korte termijn meestal al vol zit. Mensen teleurstellen doe ik niet graag en dit is te voorkomen door tijdig je afspraak te maken.

 

ONLINE FOTOALBUM

Uit het aantal geschoten foto's maak ik een kritische selectie en plaatst deze ongeveer twee weken in een online fotoalbum. Deze foto's worden geplaatst in een lage resolutie en zijn voorzien van een FocusPocus logo. Je kunt dan in alle rust de foto's bekijken en besluiten welke je wilt bestellen.

 

FAMILIE EN GEZINSPORTRETTEN?

Hoewel de focus zal liggen op kinderen als individu, gezinsportretten en broer/zus-foto's behoren ook tot de mogelijkheden. Deze zullen wel in FocusPocus-stijl zijn, dwz lekker los en spontaan. 

 

STAY IN TOUCH

Volg FocusPocus Fotografie op Facebook en blijf op de hoogte over de laatste nieuwtjes, recente foto's n nog veel meer!

×